Dostava

Dostava naručenih artikala

Naručeni artikli bit će isporučeni preko GLS Hrvatska na vašu adresu u najkraćem mogućem roku za dobavljive artikle odnosno one artikle koje imamo na zalihama.  

U redovnim uvjetima roba se dostavlja kupcu radnim danom, unutar 1 do 3 radna od dana narudžbe, na otoke po dostavnom redu dostavljača do maksimalnih 5 radnih dana.

Ako procjenimo da će rok dostave biti veći od 5 radnih dana ili da je nemoguće više dostaviti traženi artikal, nakon provjere kod dobavljača bit ćete obaviješteni o tome putem e-mail adrese koju ste naveli prilikom registracije ili pozivom na dostavljeni broj telefona.

U mjestima gdje postoji organizirana dostava, Vaš će paket biti dostavljen izravno u Vaš dom. Tamo gdje dostava paketa nije organizirana, pošta ili tvrtka koja se bavi kurirskom uslugom će Vas obavijestiti o prispijeću pošiljke i Vaš ćete paket moći podići u roku prema rokovima dostavne službe.

Chefica ili ovlašteni dostavljač zadržava pravo da se prilikom isporuke robe zatraži identifikacija primatelja putem osobnog dokumenta te ukoliko se ne dobije ista  zadržavamo pravo da ne isporučimo poslanu robu.

Primatelj svojim potpisom na dostavnici ili sličnom dokumentu potvrđuje primitak robe.

Troškovi dostave za standardne pakete za područje RH  su:

  • Trošak standardne dostave iznosi 4,00 eur
  • Za narudžbe na području RH iznad 35,00 eur uključujući PDV, trošak dostave se ne naplaćuje.

*U prosincu rok dostave može biti duži od pet dana