Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Isporučitelj naručene robe je prodajno mjesto POBI TRADE d.o.o., Ulica Dr. Luje Naletilića, 10000, Zagreb (u daljnjem tekstu: Trgovac). Putem webshopa omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njegovoj webshop ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u kunama (kn), s PDV-om.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem i smatra se naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli proces narudžbe:

  • pritiskom gumba "košarice", odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu
  • nakon odabira traženih proizvoda potrebno je klikom na "košarica" pregledati narudžbu
  • upisati sve podatke
  • odabrati načina plaćanja
  • potvrditi narudžbu

Na mail kojim ste se registrirali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Trgovca. Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nam se javite mailom na info@chefica.hr. Trgovac se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama.

Plaćanje robe

Sve cijene izražene su u hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om. Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • debitnom karticom
  • kreditnom karticom
  • pouzećem

Dostava robe

Svu naručenu robu dostavljamo preko ugovorene kurirske službe ili putem Hrvatske pošte. Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Trošak dostave dodatno se zaračunava u cijenu prema cjeniku dostave.

Reklamacija robe

U slučaju reklamacije molimo Vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju putem e-maila na info@chefica.hr ili pismeno na POBI TRADE d.o.o., Ulica Dr. Luje Naletilića, 10000, Zagreb, Hrvatska.

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

Trgovac će prihvatiti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe. Ne vršimo povrat novaca, već isključivo zamjenu artikla. Kupac snosi troškove povrata robe na adresu POBI TRADE d.o.o., Ulica Dr. Luje Naletilića, 10000, Zagreb, Hrvatska.

Kupac ima pravo na prigovor i povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporučena roba koju nije naručio,
  • isporučena roba koja ima grešku ili vidljiva oštećenja.

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu.

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju Trgovcu e-mailom ili pismeno.

Proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, nekorišten i neoštećen (ukoliko razlog reklamacije nije oštećenje proizvoda) uz originalni račun koji je kupac dobio uz dostavljene artikle. U protivnom, NEĆEMO uvažiti reklamaciju. Zamjenu artikla moguće je obaviti u roku sedam dana od dana primitka proizvoda, ukoliko je zamjenski artikl dostupan.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Trgovca. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Trgovac ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Conversion info

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.